Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

PC repareren

Werkt je eens zo fijne computer niet meer naar wens en kun je zelf  niet vinden wat het probleem kan veroorzaken? Onze studenten snappen dat je een optimale prestatie van je computer verwacht, daarom helpen wij jou graag. De hulpstudent zal aan je uitleggen wat het probleem is en wat hij of zij zal doen om dit probleem te verhelpen. Het hele proces van de computerreparatie wordt je stap voor stap getoond, zodat je precies weet wat er gaande is.

Onze studenten helpen je graag bij:

  1. het verhelpen van een vastgelopen systeem
  2. het installeren en resetten van besturingssystemen(zoals Windows)
  3. het herstellen van foutmeldingen
  4. het verwijderen van virussen
  5. het installeren van een goede gratis antivirus
  6. het installeren van gewenste software

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!