Problemen met tablet

Een tablet is een geweldige toevoeging naast een computer, want je kunt er enorm veel mee doen. Zo kun je eenvoudig je favoriete YouTube video´s afspelen, boeken lezen, foto´s bekijken, door websites scrollen en nog veel meer. Een tablet heeft een aantal voordelen ten opzichte van een laptop, namelijk de bediening, het formaat en het gewicht. Met je vinger kun je alles bedienen wat er op het scherm te zien is. Daarnaast is het formaat van een tablet vaak een stuk kleiner en compacter dan van een laptop. Bovendien weegt een tablet relatief weinig ten opzichte van een computer en hoef je nooit een keyboard mee te slepen. Een tablet vereist alleen net even wat meer kennis, omdat het iets anders werkt dan een normale computer. Hierdoor ervaren mensen weleens wat problemen met een tablet. Onze studenten kunnen je hier prima mee helpen; ook kunnen zij een les voor je voorbereiden bij interesse.

 

Hulp aanvragen

 

Onze studenten helpen je graag bij:

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Onze studenten bereiden graag een les voor over het gebruik van jouw tablet. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe jouw tablet werkt en hoe je het kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. De ICT studenten geven altijd aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor je op zodat je het altijd erbij kunt pakken wanneer het nodig is.

 

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen