Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Computerhulp nodig in Rotterdam?

Heeft u problemen met uw Apple-computer of PC, internet & wifi of iets anders? Trage Macs, laptops en PC’s, langzaam of haperend internet, mailproblemen, moeilijkheden met Microsoft Office of iCloud; als u er zelf niet uitkomt, schakel dan de hulp in van een student aan huis. In Rotterdam en de rest van Nederland kunt u hiervoor terecht bij Hulpstation. Onze ICT-studenten zijn ervaren in het opsporen en oplossen van problemen. Maak nu een afspraak voor een student aan huis. Met computerhulp in Rotterdam via Hulpstation bent u snel weer up & running.

Wanneer kan een student aan huis komen?

Of u uw computer nou voor uw werk, hobby of iets anders gebruikt, u wilt uw computerproblemen zo snel mogelijk verholpen hebben. Tegelijk zult u waarschijnlijk verplichtingen hebben waardoor u niet altijd thuis bent. Daarom kunt u computerhulp in Rotterdam inschakelen op een moment dat het u uitkomt. Op werkdagen, ‘s avonds, in het weekend, het maakt niet uit. Er is altijd wel een student die bij u aan huis in Rotterdam kan komen.

Computerhulp in Rotterdam inschakelen: hoe werkt dat?Via Hulpstation schakelt u razendsnel en zeer eenvoudig computerhulp in Rotterdam in. Heeft u een nog werkend apparaat met internetverbinding, bijvoorbeeld een tablet of smartphone, maak dan een afspraak via onze website. Lukt dat niet, dan kunt u ook bellen met 085 – 401 9366. Via de website gaat het maken van een afspraak als volgt:

  1. Hoe wilt u geholpen worden? Naast een student aan huis in Rotterdam kunt u kiezen voor hulp op afstand. Bij deze vorm van computerhulp blijft u in Rotterdam en logt uw hulpstudent van een afstand in op uw computer via speciale software (uiteraard met uw toestemming, daarnaast kunt u op het scherm volgen wat er gebeurt).
  2. Waar doet het probleem zich voor? Gaat het om een Windows-apparaat, Mac/Apple device, webdiensten (Office 365, iCloud), internet en netwerk of iets anders?
  3. Kies uw categorie. Voor het overzicht hebben we de meestvoorkomende computerproblemen in categorieën verdeeld zoals e-mailproblemen, vastlopers, trage apparaten en wegvallende verbindingen.
  4. Omschrijf uw probleem. Het is niet verplicht, maar hoe meer informatie we over uw computerproblemen hebben, hoe beter en sneller uw student aan huis in Rotterdam u kan helpen.
  5. Vul uw gegevens in en verzend uw aanvraag. Binnen 24 uur nemen we contact met u op om de afspraak in te plannen.

Wat kost een student aan huis in Rotterdam?

De kosten voor een student aan huis in Rotterdam vindt u op onze website onder ‘Tarieven’. Het tarief wordt berekend per kwartier en de minimale afname is 45 minuten. In de meeste gevallen weten onze ICT-studenten binnen een uur met een oplossing of advies voor vervolgstappen te komen. Goed om te weten: we rekenen géén voorrijkosten voor uw student aan huis in Rotterdam.

Word lid van Hulpstation

Wilt u computerproblemen in de toekomst voorkomen? Word dan lid van Hulpstation. Uw student aan huis in Rotterdam zorgt dan dat uw computer goed beveiligd is. Afhankelijk van het lidmaatschap worden ook uw bestanden gebackupt en/of krijgt de beschikking over Microsoft Office op 1 tot 4 PC’s. Mochten zich toch problemen voordoen, dan ontvangt u korting op een student aan huis in Rotterdam. Zie voorgaande link voor informatie over onze lidmaatschappen.

Nu een student aan huis in Rotterdam inschakelen

Laat u niet langer frustreren door computerproblemen en maak een afspraak voor een student aan huis in Rotterdam. Met Hulpstation bent u snel weer up & running!