Computerstudent Rotterdam

Een computerstudent inschakelen om jouw computer sneller te maken of om een programma te installeren? Hulpstation.nl zorgt ervoor dat ervaren ICT-studenten bij jou aan huis langskomen om al je computerproblemen op te lossen. Dus of het nu gaat om het versnellen van je laptop, het opschonen van je Macbook of het instellen van een draadloos netwerk, wij staan voor jou klaar, 7 dagen per week en zelfs in de avonden. Heb je hulp nodig? Bel of chat met ons voor een vrijblijvend advies of maak direct een afspraak!

Computerstudent Rotterdam aanvragen

 

Computerstudent Rotterdam

Doordat er in Rotterdam meerdere studenten beschikbaar zijn om je te helpen hoef je nooit lang te wachten. Schakel je een computerstudent aan huis bij ons in, dan kun je verwachten dat je snel geholpen wordt. Wanneer je contact met ons opneemt om een afspraak te maken, kunnen we vaak dezelfde dag nog een afspraak inplannen. De meeste problemen worden op dezelfde dag nog opgelost!

Een computerstudent aan huis komt zo snel mogelijk naar je toe wanneer je bij ons hebt aangegeven dat je een probleem hebt met je computer, tablet of andere device. Hoe snel je precies geholpen wordt kun je het beste navragen aan jouw contactpersoon wanneer je contact met ons opneemt.

Computerstudent in Rotterdam

Voor de studenten is het een bijzondere ervaring waarbij zij hun kennis en vaardigheden in praktijk kunnen brengen. Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ervaren studenten tegen zeer scherpe tarieven. Een student aan huis neemt daarom een groot aantal voordelen met zich mee. Lees meer over de voordelen van een student aan huis hieronder.

Onze studenten helpen je bij de meest pc problemen. Hieronder vindt je een beknopt overzicht van de computerhulp die wij bieden:

 

Waar kan ik de tarieven vinden voor een aspirant aan huis?

Doordat wij werken met ICT-studenten kun je bij ons genieten van scherpe tarieven. Onder het kopje ‘tarieven’ kun je de prijs vinden van hulp aan huis. Bij ons ben je niet verplicht om een lidmaatschap af te nemen, maar dit is zeker aan te bevelen. Eenmaal lid van Hulpstation.nl, dan kunnen wij je nog scherpere prijzen aanbieden!

Kosten?

Bij ons hoef je geen voorrijkosten te betalen. Onze student woont doorgaans bij je in de buurt, zodat het bijvoorbeeld mogelijk is om de fiets te pakken. Wij willen onze computerreparatieservice of hulp aan huis betaalbaar houden en brengen daarom geen voorrijkosten in rekening. Wij beschikken niet over een 0900 nummer, waardoor je geen extra kosten tijdens het bellen maakt.
Tarieven bekijken

Voordelen van een lidmaatschap?

Wil je gebruik maken van een computerstudent aan huis, dan kun je uiteraard kiezen voor een lidmaatschap. Dit levert jou veel op, namelijk tot wel €8,- korting per uur, kosteloos telefonisch advies wanneer je vragen hebt en natuurlijk een vast contactpersoon. Je wordt niet iedere keer door iemand anders te woord gestaan, wat vaak als vervelend wordt ervaren. Ook krijg je gratis beveiliging ter waarde van €50,-.

Lidmaatschap

Jouw gegevens worden in ons systeem opgenomen. Hierdoor kunnen wij je nog steller te woord staan. Het verleden van de reparaties of onderhoudsbeurtjes van je computer worden in dit systeem bijgehouden. Door de historie netjes bij te houden kunnen wij ons serviceniveau verhogen. Een lidmaatschap is zeker een overweging waard.

Contact

Heb je vragen over je computer, tablet of andere device of wil je een afspraak maken?
Maak dan een afspraak via 085 401 93 66, zonder bijkomende kosten. Je kunt tevens ons contactformulier invullen, waarbij wij zo spoedig mogelijk reageren op je bericht. Heb je een spoedklus voor ons? Je kunt dan het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Maak direct een afspraak

Solliciteren bij Hulpstation Rotterdam

Hulpstation biedt vakkundige computerhulp aan huis in Rotterdam. Onze service bestaat uit een groot netwerk van ervaren ICT-studenten, waardoor er altijd iemand in de buurt is om je te helpen. Ook bieden we hulp op afstand waardoor de meeste pc problemen op dezelfde dag nog worden opgelost! Past dit bij jou? Solliciteer dan direct via ons formulier.

Solliciteren computerstudent

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen