Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Software verwijderen

Heb je ongewenste programma’s of applicaties op jouw pc, laptop of Mac staan? Of weet je niet hoe je overbodige onnodige programma’s moet verwijderen? Onze studenten helpen je graag met het verwijderen van onnodige software. Overbodige software is niet goed voor je computer. Door overbodige software krijg je een trage computer, resulterend in een snel verouderingsproces van je computer. Vaak als je de bestanden of programma’s zelf verwijdert zijn ze ook niet geheel verwijdert omdat er nog onzichtbare bestanden op jouw pc achterblijven.

Onze studenten helpen je graag bij:

  1. Opschonen van je computer
  2. Het verwijderen van virussen
  3. Onzichtbare bestanden verwijderen

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Onze computerstudenten helpen je graag met het opschonen van je computer en het verwijderen van alle onnodige bestanden en programma’s. Zij bereiden dit in de vorm van een les voor. Tijdens deze les kun je op een rustig tempo, stap voor stap leren hoe je je computer kunt opschonen zodat deze weer optimaal presteert. Onze studenten geven je aanvullende tips en stellen zelfs een stappenplan voor je op wanneer je even niet meer weet hoe je bepaalde handelingen moet uitvoeren.

Verder biedt Hulpstation.nl lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!