Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

The wireless buds

Bij Hulpstation.nl zijn we constant op zoek naar manieren om ons publiek te helpen. Dit doen wij door middel van filmpjes, handige weetjes, tips & trucjes, hulp op afstand of gewoon persoonlijke (computer)hulp aan huis.

Vandaag lichten we een bijzonder concept toe die ook in het teken staat om mensen te helpen, namelijk “The wireless buds”. Bekijk het conceptvideo hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=EveD-Qf97bQ

De Buds zijn draadloze oordopjes waarmee je kan bepalen (door het gebruik van je smartphone) wat je hoort of hoe je een bepaalde geluid waarneemt. Deze uitvinding kan de mensen helpen om stukje comfortabeler te leven, aangezien geluid voor een groot deel je emoties bepaalt.

Aantal voorbeelden waar de buds van toepassing kunnen komen; als je tijdens een concert naast de speakers staat, of juist ver weg! Als je geen last wilt hebben van de medepassagiers in een trein zodat je rustig je boek kunt lezen.

Het concept is nog in de opstartfase en is geld aan het inzamelen via kickstarter. Ze hebben al meer dan 200% van het budget inzamelt dan dat zij nodig hadden. De vraag of het concept een succes wordt hoeven we dus niet meer te stellen. Bekijk het volledige concept en uitwerking op Kickstarter.