Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Cryptocurrency en blockchain

Je hoort de laatste jaren steeds meer over cryptocurrency, ook wel bekend onder de naam bitcoin. Deze vorm van digitaal betaalmiddel wordt steeds populairder en wordt door sommigen zelfs gezien als de toekomst van wisselkoers. Door sommigen wordt zelfs verwacht dat banken overbodig zullen worden en uiteindelijk zullen verdwijnen. Termen als blockchain en bitcoin vliegen je om de oren, maar wat betekenen ze eigenlijk en waar moet je beginnen? En wat als je wilt investeren in cryptocurrency maar niet vertrouwd bent met de technische stappen? Of als je slachtoffer bent geworden van oplichting, of dreigt te worden opgelicht? Bij Hulpstation.nl bieden we gespecialiseerde ondersteuning voor deze gevallen. Plaats direct een aanvraag met een expert via de knop rechtsboven!

Wat is Bitcoin?

Om te beginnen met cryptocurrency is het verstandig om eerst kennis te maken met de cryptomunt die dit hele principe in werking heeft gebracht: de Bitcoin (BTC). Een bitcoin is een digitale munt die net zoals euro’s of dollars gebruikt kan worden om mee te betalen. Bitcoins kun je kopen, maar ook weer verkopen. Diverse winkels en webshops accepteren bitcoins als betaalmiddel.

Veel mensen bewaren hun bitcoins in de hoop dat ze zullen stijgen in waarde. Dit komt doordat de digitale munt fluctueert in haar koers op de open markt. Een voordeel van de Bitcoin is dat deze financiële soevereiniteit doet waarborgen. Oftewel: het is aan jou wat jij met jouw geld doet, er zijn geen banken die de dienst uitmaken. Transacties met bitcoins gaan direct van persoon naar persoon zonder tussenkomt van een financiële onderneming. Dit betekent wel dat je een transactie niet kunt terugdraaien.

Is het investeren in cryptocurrencies gevaarlijk?

Iets dat je je waarschijnlijk afvraagt. Cryptocurrencies is een vorm van beleggen en investeren en zal dus nooit zonder risico zijn. Het gebruik en kopen van Bitcoin en andere cryptomunten is dus in principe veilig zolang de gebruiker zich bewust is van de risico’s. De koersen kunnen ineens flink stijgen of dalen in een korte tijd, waardoor niemand met zekerheid kan zeggen hoe de toekomst van een specifieke cryptomunt zoals Bitcoin komt uit te zien.

Daarnaast ben je in bezit van je eigen bank en draag je dus zelf de volledige verantwoordelijkheid over het bezit van de cryptomunten en de transacties ervan. Wij raden aan om alleen cryptomunten over te maken naar mensen en/of bedrijven die u vertrouwd. Wees jezelf ervan bewust dat je nooit meer geld moet investeren dan dat je kunt missen!

Hulpstation.nl biedt crypto hulpdiensten aan

Het handelen in cryptomunten en het navigeren door de complexe wereld van blockchain kunnen behoorlijk overweldigend zijn, dat begrijpen wij bij Hulpstation.nl maar al te goed. Daarom bieden we een gespecialiseerde cryptocurrency hulpdienst aan, waarbij we je stap voor stap begeleiden door de technische aspecten.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren bij het aanmaken van een account en alle andere technische stappen die hierbij komen kijken. We benadrukken dat dit uitsluitend gaat om de technische handelingen, en dat we geen financieel advies verstrekken met betrekking tot welke munten je wel of niet moet aanschaffen.

Daarnaast bieden we ook hulp aan mensen die zich misleid voelen of vermoedens hebben van fraude. In dit geval kijken we met je mee en onderzoeken we of de informatie van de betrokken partijen klopt op technisch gebied. Nogmaals, onze focus ligt op de technische aspecten en niet op financieel advies. Wil je hulp bij cryptozaken? Maak dan nu een afspraak via 085 401 93 66 of via de chatbox rechts onderin. 

Kosten van crypto hulp

Op basis van een gesprek door één van onze technische experts op het gebied van blockchain en cryptocurrency zul je wegwijs raken in de basics van cryptocurreny. Dit gesprek kost in totaal €289 euro. Onze persoonlijke adviseur is helemaal thuis in het technische – lees: niet financiële – aspect van de business in cryptocurrencies. Wij geven dus geen financiële adviezen.