Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

iTunes hulp

iTunes is hét programma van Apple waarmee je muziek en films kunt afspelen. Het vervangt de ouderwetse cd’s en maakt het mogelijk om muziek te kopen, luisteren en het downloaden van films. Dit is dus zeker het overdenken waard. Met iTunes kun je ook bestanden uitwisselen en de inhoud van jouw apparaten beheren; dat maakt het eigenlijk een onmisbaar programma voor al je apparaten. Helaas werkt het niet zo intuïtief.

Je geeft aan de student door wat jouw wensen zijn en waar je het programma voor wilt gebruiken. De student neemt vervolgens samen met jou het programma door en legt stap voor stap aan je uit hoe je de gewenste handeling(en) kunt uitvoeren.

Onze studenten helpen je graag bij:

  • iTunes installeren
  • iTunes synchroniseren
  • Media koppelen aan iTunes
  • Apparaten gebruiken met iTunes

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!