Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Website hulp

Gebruik je WordPress/Joomla of een ander systeem om jouw website in te bouwen of te onderhouden? Begrijpt je iets niet en wil je hulp van iemand die ervaring heeft met WordPress of Joomla? Wij helpen je graag!

Hulpstation heeft landelijk veel studenten in dienst die dagelijks websites maken en jou direct daarmee kunnen helpen, ongeacht welk systeem je gebruikt. Ook helpen we bij het schrijven van teksten en het optimaliseren van de SEO (search engine optimization). Op deze manier komt jouw bedrijf hogerop in Google! Laat hiernaast jouw telefoonnummer achter of neem direct contact met ons op zodat wij je van advies kunnen voorzien.

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en het optimaliseren van de SEO van jouw bedrijf. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!