Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Website laten maken

Denk je aan een eigen blog, portfolio, website of webwinkel? Hulpstation.nl maakt een website op maat voor jou. Onze studenten staan voor je klaar en helpen je graag met het bedenken en maken van een gepersonaliseerde website. Of je nou alleen de basis aangelegd wilt krijgen of een compleet ingerichte website (bijvoorbeeld een webshop) wilt laten maken, wij kunnen het allemaal.

Je kunt voor een kant en klare website kiezen of samen met onze student een website laten ontwerpen op maat. Onze studenten nemen de tijd voor je en geven je de uitleg die je nodig hebt. Hierna beschik je over de mogelijkheid om zelf je website aan te passen en bij te werken.

 

website op maat laten maken

 

Heb je nadat je website klaar is nog hulp nodig met het onderhouden van je website? Ook dan staan onze studenten voor je klaar.

Naast websites ontwerpen, bouwen en hulp met onderhouden bieden wij ook SEO hulp. Want als je website klaar is wil je natuurlijk wel bezoekers en klanten. SEO staat voor Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. De meeste websites krijgen hun meeste bezoekers via Google, maar zo makkelijk gaat dat niet. Om hoog in Google te komen moet je website daarop ingericht zijn, en daar helpen wij je graag bij.

Onze studenten helpen je graag bij:

  • Website op maat laten maken
  • Leren hoe je zelfstandig een website pagina kunt maken
  • Kant en klare website: onze studenten kunnen je helpen hoe je tekst en foto’s toevoegt.
  • Beveiliging van je website, slotje linksboven (SSL)
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Website geschikt voor telefoon, tablet en computer.
 

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Daarnaast informeren we je ook over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wellicht staat er iets interessants voor je bij!