Website laten maken

Denk je aan een eigen blog, portfolio, website of webwinkel? Hulpstation.nl maakt een website voor jou op maat. Onze studenten staan voor je klaar en helpen je graag met het bedenken en maken van een gepersonaliseerde website. Of je nou alleen de basis aangelegd wilt krijgen of een compleet ingerichte website (bijvoorbeeld een webshop) wilt laten maken, wij helpen je hier graag ermee.

 

Je kunt voor een kant en klare website kiezen of samen met onze student een website ontwerpen op maat. Onze studenten nemen de tijd voor je en geven je de uitleg die je nodig hebt. Hierna beschik je over de mogelijkheid om zelf je website aan te passen en bij te werken.

 

Hulp aanvragen

 

Onze studenten helpen je graag bij:

  • Leren hoe je zelfstandig een website pagina kunt maken
  • Kant en klare website: onze studenten kunnen je helpen hoe je tekst en foto’s toevoegt.
  • Beveiliging van je website
  • Foto’s en teksten bewerken

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

 

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact