Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Website onderhouden

website laten onderhouden

 

Je website laten onderhouden door ervaren studenten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze studenten nemen de volledige verantwoordelijkheid van het beheer en onderhoud van je website over.  Op deze manier hoef je alleen maar jouw wensen door te geven. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over bijvoorbeeld de programmeertalen of eventuele fouten die optreden.

Welk onderhoud is er aan een website?

Waarom zou ik mijn website laten onderhouden? Een website moet onderhouden worden zodat hij optimaal kan blijven werken. Door dit uit te besteden houdt u meer tijd over voor belangrijkere dingen. Onder andere valt onder het onderhouden van een website:

  • Updates uitvoeren
  • Domeinnaam, Hosting en SSL verlengen (essentieel!)
  • Fouten en errors die optreden verhelpen
  • Nieuwe content toevoegen
  • Verouderde irrelevante content verwijderen of aanpassen

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!