Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Whiteboard animatie filmpje

In een whiteboard animatie video wordt er op een witte achtergrond digitale tekeningen gemaakt om een boodschap over te brengen. Je ziet in het filmpje een hand allerlei figuurtjes tekenen die samen een verhaal vormen. Hieronder zie je voorbeeld van een whiteboard animatie filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=4zQrHXFRb1c

Waarom een whiteboard animatie?

Een whiteboard animatie filmpje kan voor meerdere doeleinden ingezet worden: denk bijv. aan product of dienst visualisatie. Hulpstation.nl denkt met jou mee om samen tot een optimale verhaallijn met bijpassende tekeningen te komen. Zulke video’s zijn geschikt om op jouw website te plaatsen en om ermee te promoten op Facebook. Met een whiteboard animatie filmpje vestig jij de aandacht van mensen op je product, dienst of bedrijf.

Afspraak maken

Heb je vragen? Laat ons je terugbellen of maak direct een afspraak met één van onze studenten voor computerhulp! Bel naar 085 401 93 66 of gebruik het contactformulier.

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!