Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Computer opnieuw installeren

Computers kun je resetten naar fabrieksinstellingen, hierdoor verdwijnen alle bestanden en eventuele problemen. Dit heet ook wel je computer opnieuw installeren. Door je computer opnieuw te installeren gaat deze weer naar de originele staat. De programma’s en bestand die je zelf op de computer hebt gezet worden verwijderd. Vooraf een back-up maken is dus belangrijk. Wij van Hulpstation kunnen je hier gelukkig bij helpen!

Wat doet een herinstallatie van Windows?

computer opnieuw installeren

Je computer opnieuw installeren zorgt ervoor dat je weer met een fris en schoon systeem aan de slag kunt. Houdt er wel rekening mee dat het mogelijk is dat je door de herinstallatie met een oudere Windows versie komt te zitten. Dit kan gebeuren als je huidige windows versie nieuwer was dan de windows versie die je bij de aankoop kreeg.

Voorkom verlies van bestanden: Back-up!

Niks is vervelender dan waardevolle bestanden en foto‘s verliezen. Voorkom dit door het maken van een back-up op voordat de herinstallatie begint. Je kunt ook voor een online dienst als Google Drive, Dropbox en iCloud kiezen waar je alle bestanden naartoe kopieert. Mocht er iets mis gaan, dan zijn deze bestanden in ieder geval veilig.

Wij helpen je graag met de (her)installatie!

Je bestanden back-uppen, de computer opnieuw installeren en je bestanden weer terugzetten? Wij van Hulpstation.nl helpen jou hierbij zodat je computer weer perfect werkt! Ervaren studenten staan voor je klaar om je thuis persoonlijk te helpen. Naast dat we er alles aan doen om de computer terug te krijgen met maximale prestaties, leer je tegelijkertijd wat je in het vervolg zelf kunt doen om installatieproblemen op te lossen. Dit bespaart je geld, frustratie en tijd.

Computerhulp op afstand

Wij bieden ook hulp op afstand aan. Zo hoef je geen hulpstudent thuis te ontvangen. Wij maken bij hulp op afstand gebruik van het programma Teamviewer. Hiermee kunnen we op afstand op jouw beeldscherm meekijken en wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht. Vervolgens kunnen wij, als je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen en terwijl je meekijkt het probleem oplossen.

This is custom heading element

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’. Wie weet staat er iets interessants voor je bij!