Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Computer opschonen

Start je computer of laptop erg langzaam op en reageren de programma’s traag? U kunt bij ons uw computer laten opschonen door een van onze hulpstudenten.

Computers worden vaak niet goed onderhouden, terwijl een goed onderhoud het halve werk is! Computers houden net als wij van een fris werkgeheugen. Een fris werkgeheugen staat gelijk aan rust en overzicht, wat het werk en de productiviteit bevordert. Een slecht onderhoud van de computer zorgt ervoor dat de computer sneller veroudert waardoor de snelheid afneemt. Dit is een indirecte kreet van jouw computer naar schoonmaakhulp. Maar geen nood, neem contact op met Hulpstation.nl en wij zorgen dat jouw computer weer snel en schoon raakt!

Waardoor wordt mijn computer vervuild?

Onopgemerkt raakt je pc door de jaren heen vol met ongebruikte bestanden en programma‘s die niet nodig zijn, máár wel ruimte in beslag nemen. Denk aan bestanden zoals onder andere cookies, downloads en een niet-geleegde prullenmand. Programma‘s die niet nodig zijn en je computer enkel bevuilen, kunnen bijvoorbeeld jouw gegevens verzamelen en versturen. Deze onnodige programma‘s zijn restanten van updates en installaties die door de jaren heen zijn achtergebleven of het gevolg van een virus. Je computer raakt door deze bestanden en programma‘s steeds verder vervuild en vertraagd. Tijd om je computer te laten opschonen dus!

Opschonen van je computer? Hulpstation helpt!

computer laten opschonen

Het sneller maken van je computer bespaart je veel tijd, frustratie en geld. Je hoeft geen nieuwe computer aan te schaffen om je werkzaamheden voort te zetten. Maak nu een afspraak om je computer een computer APK te geven. De computerstudent helpt je op een rustig tempo zodat je precies kunt volgen welke stappen hij/zij onderneemt. Op deze manier zal jouw computer in no-time weer helemaal schoon zijn en leer je ook hoe je zelf de volgende keer je computer kunt opschonen.

Computerhulp op afstand

Je kunt zelfs worden geholpen door onze hulp op afstand service, waardoor je geen hulpstudenten in huis hoeft te ontvangen. Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij jouw beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Op deze manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij jou kunnen helpen en je computer kunnen opschonen.

Zo kunnen wij, wanneer je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!