Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Computer sneller maken

Heb je last van een tragere computer? Dan is het hoogtijd om je computer sneller te maken. Naast dat het continu wachten frustrerend kan zijn is het ook nog eens zonde van je tijd en onnodig. ‘Ik heb een nieuwe computer nodig’, een gedachte die misschien door je hoofd raast. Vervanging is echter duur en vaak overbodig. In de meeste gevallen is het opschonen van je computer namelijk al genoeg om de computer te versnellen.

Waardoor is mijn computer langzaam?

Hoogstwaarschijnlijk is je computer langzaam door virussen of spyware, boosdoeners die zelfs de nieuwste computers flink kunnen laten dichtslibben. Preventie is beter dan genezen, een krachtige virusscanner is daarom zéker geen overbodige luxe, deze kunnen wij voor je installeren. Niet alleen virussen of spyware zorgen ervoor dat jouw pc steeds langzamer wordt, elke computer wordt na verloop van tijd steeds trager. Des te vaker de pc gebruikt wordt, hoe meer deze vervuild wordt.

 

computer sneller maken

 

Door de jaren heen raakt je pc namelijk vol met programma’s die niet nodig zijn, maar wel ruimte in beslag nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan programma‘s die mogelijk onzichtbaar zijn en automatisch opstarten tegelijkertijd met Windows. Dit snoept energie weg van het werkgeheugen van je computer, waardoor deze dus langzamer wordt. Wij van Hulpstation kunnen jou helpen.

Computer versnellen? Hulpstation.nl helpt je graag!

Virussen en/of ongewenste (verborgen) bestanden verwijderen, de harde schijf opschonen of wat er dan ook nodig is om jouw computer weer schoon én sneller te maken, wij van Hulpstation helpen je hierbij. Een team IT-studenten, die helemaal thuis zijn in de computerwereld, staan voor je klaar om je te helpen!

Eén van onze computerstudenten helpt je op een rustig tempo zodat je precies kunt volgen welke stappen hij/zij onderneemt. Op deze manier zal jouw computer in no-time weer helemaal schoon zijn en leer je tegelijkertijd hoe je zelf de volgende keer je computer kunt opschonen. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, frustratie en geld, maar zorgt er tevens voor dat je snel weer in een vlot tempo aan de slag kunt met jouw werkzaamheden.

Onze student aan huis lost ook andere computerproblemen voor je op. Hieronder een beknopt overzicht van onze computerhulp diensten:

 

 

Computerhulp op afstand

Je kunt zelfs worden geholpen door onze hulp op afstand service, waardoor je geen hulpstudenten in huis hoeft te ontvangen. Want hoewel hulp aan huis persoonlijker is, vind je het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij je beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Op deze manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij jou kunnen helpen en je computer kunnen opschonen. Zo kunnen wij, wanneer je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

Verspil geen tijd meer, laat jouw computer sneller maken door één van onze computerstudenten!

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!