Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Computer start niet op

Start jouw laptop of computer niet meer op? Kom je niet verder dan het opstartscherm van Windows of begint de computer telkens weer opnieuw met laden? Of reageert de computer helemaal niet? Dat is zeer vervelend. Een probleem dat je graag snel opgelost ziet worden. Wij helpen je er graag bij!

computer start niet op

Je computer start niet op, dat gaat vaak samen met het wegvallen van geluid en het traag worden van de computer. Dat zijn enkele voorbeelden van een defecte PC. Wellicht kwam dit door een virus,stof of misschien was het gewoon pech. Maar er moet wel snel wat aan gebeuren, want aan een computer die niet opstart heb je niks.

Laat het probleem zo snel mogelijk verholpen worden. Onze ervaren studenten staan door het hele land klaar om jou te helpen. Bel ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak:

Computerhulp op afstand

Wij bieden meestal 1 op 1 hulp aan huis, maar je kunt ook op afstand door ons geholpen worden waardoor je geen hulpstudent thuis hoeft te ontvangen.

Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij jouw beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Eerst stellen we het probleem vast. Vervolgens kunnen we, als je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

Computerlessen aan huis – ook bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en het optimaliseren van de SEO van jouw bedrijf. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!