Computer start niet op

Start jouw laptop of computer niet meer op? Kom je niet verder dan het opstartscherm van Windows of begint de computer telkens weer van voor af aan met laden? Dat is zeer vervelend. Een probleem dat je graag snel opgelost ziet worden. Wij kunnen je daarbij helpen!

 

Het niet meer fatsoenlijk opstarten van je computer gaat vaak samen met het wegvallen van geluid en het ontzettend traag worden van de computer. Dat zijn enkele voorbeelden van een defecte PC. Wellicht kwam dit door het toedoen van een virus, door stof of misschien was het gewoon pech, maar er moet wel snel wat aan gebeuren. Onze studenten staan overal in het land klaar om jou te helpen. Bel ons voor meer informatie.

 

Maak nu een afspraak

Computerhulp op afstand

Je kunt zelfs worden geholpen door onze hulp op afstand service, waardoor je geen hulpstudenten in huis hoeft te ontvangen. Want hoewel hulp aan huis persoonlijker is, vind je het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij jouw beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Op deze manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij jou kunnen helpen en je computer kunnen opschonen. Zo kunnen wij, wanneer je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en het optimaliseren van de SEO van jouw bedrijf. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact