Computerhulp

Heb je computerhulp aan huis nodig? En wil je dat op zeer korte termijn? Tegen een betaalbaar tarief en zonder voorrijkosten? Dan ben je hier op het juiste adres.

Wij zorgen dat een ervaren ICT-student bij je langskomt om het pc probleem op te lossen. Via computerhulp aan huis of op afstand kunnen we je zelfs vandaag nog helpen. Dus of het nu gaat om het sneller maken van een trage Windows computer, het opschonen van jouw Mac computer, instellen van een nas systeem of het werkend krijgen van je e-mail, wij staan 7 dagen per week voor jou klaar, ook in de avonden. Bel of chat gerust met ons voor vrijblijvend advies, of maak direct een afspraak!

Maak nu een afspraak

 

Student computerhulp aan huis

Het bieden van computerhulp geeft onze studenten de voldoening om hun kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ICT-studenten tegen klantvriendelijke tarieven. Zo helpen wij je aan een oplossing en de student aan een bijbaan.

computerhulp

Hulpstation.nl helpt je bij de meest uiteenlopende vragen en computerproblemen. Hieronder vindt je een overzicht van vaak voorkomende problemen:

 

Heb je vragen? Laat ons je terugbellen of maak direct een afspraak met één van onze studenten voor computerhulp (aan huis)! Bel naar 085 401 93 66 of gebruik het contactformulier.

Maak nu een afspraak

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen