Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Computerhulp aan huis

Heeft u computerhulp aan huis nodig? En wilt u dat op zeer korte termijn? Tegen een betaalbaar tarief en zonder voorrijkosten? Dan bent u hier op het juiste adres.

Wij zorgen dat een ervaren ICT-student bij u langskomt om het pc probleem op te lossen. Via computerhulp aan huis of op afstand kunnen we u zelfs vandaag nog helpen. Dus of het nu gaat om het sneller maken van een trage Windows computer, het opschonen van uw Mac computer, instellen van een nas systeem of het werkend krijgen van uw e-mail, wij staan 7 dagen per week voor u klaar, ook in de avonden. Bel of chat gerust met ons voor vrijblijvend advies, of maak direct een afspraak!

Student computerhulp aan huis

Het bieden van computerhulp geeft onze studenten de voldoening om hun kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ICT-studenten tegen klantvriendelijke tarieven. Zo helpen wij u aan een oplossing en de student aan een bijbaan.

computerhulp

Hulpstation.nl helpt u bij de meest uiteenlopende vragen en computerproblemen. Hieronder vindt u een overzicht van vaak voorkomende problemen:


Hebt u vragen? Laat ons u terugbellen of maak direct een afspraak met één van onze studenten voor computerhulp (aan huis)! Bel naar 085 401 93 66 of gebruik het contactformulier.Hulp bij computerproblemen en vragen over uw computer

Velen van ons gebruiken ze dagelijks voor werk, hobby en ontspanning: computers. Zolang ze goed werken zijn ze een verrijking, maar computerproblemen kunnen erg frustrerend zijn. Helemaal wanneer u er zelf niet uitkomt. WiFi die uitvalt, problemen met uw Windows of Apple, problemen met uw website; voor al uw computerproblemen kunt u de hulp inschakelen van Hulpstation. We bieden computerhulp aan huis of op afstand in heel Nederland door ervaren ICT-studenten. Maak een afspraak wanneer het u uitkomt, ook in het weekend, en uw computerproblemen zijn snel verholpen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden bij Hulpstation of maak direct een afspraak.

Waar heeft u computerhulp bij nodig?

De mogelijkheden met computers zijn nagenoeg eindeloos. Helaas geldt dat ook voor de problemen die u ermee kunt ondervinden. Wanneer u er zelf niet uitkomt is het altijd een goed idee om computerhulp in te schakelen. Het tijdig oplossen van computerproblemen kan voorkomen dat het erger wordt, dat uw frustratie groeit en dat de kosten oplopen. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke computergebruikers op uiteenlopende gebieden. Onderstaande samenvatting is verre van compleet. Wat u ook voor uw kiezen krijgt met uw pc, laptop, MacBook of iMac, u kunt er vanuit gaan dat wij u kunnen helpen.

Internet en netwerk

Is uw internet traag, valt de WiFi telkens uit of wil de printer maar niet verbinden? Met computerhulp aan huis zorgen we dat u snel weer een goede connectie heeft.

Windows

Duurt het steeds langer voordat uw pc of laptop opgestart is, worden uw programma’s steeds trager of doet Word of Excel niet wat u wilt? Schakel Hulpstation in voor al uw Windows-problemen.

Apple/Mac

Wordt uw MacBook of iMac steeds trager of loopt de boel telkens vast? Lukt het maar niet met de verbinding of synchronisatie met iCloud? Onze ICT-studenten staan klaar om een appeltje te schillen met uw Mac-problemen.

Website-hulp

Heeft u hulp nodig bij het maken van een website voor uw bedrijf of privé-activiteiten? Bezorgt uw huidige website u slapeloze nachten? Met website-hulp door Hulpstation bent u snel weer up & running.Computerproblemen voorkomen? Neem een abonnement!

Hulpstation inschakelen voor hulp bij computerproblemen gaat gemakkelijk en snel. We rekenen een prijs per kwartier en rekenen geen voorrijkosten. De meeste problemen worden door onze jonge ICT’ers binnen een uur opgelost. Verder bieden we een aantal abonnementen die u veel voordeel en meer zekerheid opleveren. Denk aan korting op de uurprijs, een vast contactpersoon en beveiliging van uw computer en bestanden. Met een abonnement op computerhulp bij Hulpstation voorkomt u toekomstige problemen. Wanneer deze zich toch voordoen wordt u als VIP nóg sneller geholpen. Bekijk voor meer informatie onze tarieven en abonnementen.

Schakel nu Hulpstation in voor computerhulp

Of het nu gaat om een zakelijke computer of eentje voor privé-gebruik, met computerhulp door Hulpstation zijn uw computerproblemen snel opgelost. Bel ons op 085 401 9366 en binnen 24 uur staat er een afspraak. U kunt ook online een afspraak inplannen. Wel raden we aan om voor de eerste afspraak te bellen zodat we ‘live’ kunnen bespreken waar u tegenaan loopt en hoe we u kunnen helpen. Laat u niet vastlopen door computerproblemen; schakel vandaag nog computerhulp in bij Hulpstation!