Step 1 of 4
Sluiten
Direct hulp?

Computerhulp

Heb je computerhulp aan huis nodig? En wil je dat op zeer korte termijn? Tegen een betaalbaar tarief en zonder voorrijkosten? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij zorgen dat een ervaren ICT-student bij je langskomt om het pc probleem op te lossen. Via computerhulp op afstand kunnen we je zelfs nog op dezelfde dag helpen! Dus of het nu gaat om het sneller maken van een trage Windows computer, het opschonen van jouw iMac, een reparatie of het werkend krijgen van je e-mail, wij staan 7 dagen per week voor jou klaar, ook in de avonden! Bel gerust of chat met ons voor vrijblijvend advies of maak direct een afspraak!

 

Maak nu een afspraak!

 

Het bieden van computerhulp geeft onze studenten de voldoening om hun kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Voor onze klanten betekent dit vakkundige hulp door ICT-studenten tegen klantvriendelijke tarieven. Zo helpen wij je aan een oplossing en de student aan een bijbaan.

 

Hulpstation.nl helpt je bij de meest uiteenlopende vragen en computerproblemen. Hieronder vindt je een overzicht van vaak voorkomende problemen:

Afspraak maken

Heb je vragen? Laat ons je terugbellen of maak direct een afspraak met één van onze studenten voor computerhulp (aan huis)! Bel naar 085 401 93 66 of gebruik het contactformulier.

Computerlessen aan huis - computer hulp bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

 

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak direct een afspraak Naar contact