PC opschonen

Start je computer of laptop erg langzaam op en reageren de programma’s traag? Onze student aan huis helpt je graag met het sneller maken van pc.

 

Computers worden vaak niet goed onderhouden, terwijl een goed onderhoud het halve werk is! Computers houden net als wij van een fris werkgeheugen. Een fris werkgeheugen staat gelijk aan rust en overzicht, wat het werk en de productiviteit bevordert. Een slecht onderhoud van de computer zorgt ervoor dat de computer sneller veroudert waardoor de snelheid afneemt. Dit is een indirecte kreet van je pc naar schoonmaakhulp. Maar geen nood, neem contact op met Hulpstation.nl en wij zorgen dat jouw computer weer snel en schoon raakt!

 

Hulp aanvragen

 

Het sneller maken van je computer zal voor veel tijdbesparing zorgen, laat staan de frustraties en het geld dat al snel wordt uitgegeven aan een nieuwe computer. Je hoeft geen nieuwe computer te kopen om je werkzaamheden voort te zetten. Een goede schoonmaakbeurt is meestal al voldoende om de prestaties van je pc weer te maximaliseren. Maak via Hulpstation.nl een afspraak voor het versnellen en opschonen van je computer en wij zorgen dat één van onze hulpstudenten zo snel mogelijk naar je toekomt.

 

De hulpstudent helpt je op een rustig tempo zodat je precies kunt volgen welke stappen er door de computerstudent worden ondernomen. Op deze manier leer je zelf ook hoe je de volgende keer je computer kunt opschonen!

Computerhulp op afstand

Je kunt zelfs worden geholpen door onze hulp op afstand service, waardoor je geen hulpstudenten in huis hoeft te ontvangen. Want hoewel hulp aan huis persoonlijker is, vind je het zelf misschien fijner of komt het om wat voor reden dan ook beter uit om gebruik te maken van onze hulp op afstand. Wij maken hierbij gebruik van het programma Teamviewer; een programma waarmee wij je beeldscherm van jouw computer op afstand kunnen bekijken. Op deze manier wordt het probleem duidelijk in kaart gebracht, waardoor wij jou kunnen helpen en je computer kunnen opschonen. Zo kunnen wij, wanneer je ons extra rechten verleent, jouw computer tijdelijk overnemen terwijl je op het scherm meekijkt hoe we het probleem oplossen.

Waar jij vastloopt, daar beginnen wij!

Wij helpen je graag bij het opschonen van je computer. Het schoonhouden van het werkgeheugen is belangrijk, máár net zo belangrijk is het schoonhouden van de computer zelf, de buitenkant. Neem deze dus ook mee in de grote schoonmaak. Voor hulp bij het intern opschonen van je computer en verdere vragen, kunt je ten alle tijden contact met ons opnemen per telefoon, mail of chat. Je computer opschonen, wég met de frustraties en terug met het plezier in jouw computergebruik!

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

 

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen