Windows 10 installatie

Sinds 6 januari 2017 is het bekend gemaakt door Microsoft dat in Nederland ruim 28% van de computers inmiddels op Windows 10 draait. Dat is meer dan ¼ van de Nederlandse samenleving! Draait jouw PC al op Windows 10? Of wil je hulp bij installatie?

Onze computerstudenten hebben in de laatste 6 maanden veel computers overgezet op Windows 10. Wij hebben er positieve ervaringen mee.

 

Wij weten dat veel mensen hulp willen bij het upgraden naar Windows 10. En dat is heel goed te begrijpen, want om Windows 10 op de juiste wijze te installeren is enige kennis toch wel vereist. De overstap op Windows 10 kan ongeveer 2 uur in beslag nemen. Wil je weten op welke wijze wij jou precies helpen? Bekijk dan onze werkwijze.

Computerlessen aan huis - bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren. Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen