Wij bieden ondersteuning bij uw online problemen

Wilt u graag hulp om een probleem op te lossen? Plan makkelijk een afspraak in en een ICT student gaat voor u aan de slag!

Waarom Hulpstation?

Hogerop in Google via onze zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ken je dat frustrerende gevoel? Je steekt tijd en moeite in een prachtige website, maar de bezoekers (en dus klanten) blijven weg. Wil je je online succes vergroten door beter gevonden te worden? Dan is het belangrijk dat jouw website zo hoog mogelijk in Google verschijnt. Wij kunnen je helpen met goedkope zoekmachine optimalisatie.

goedkope zoekmachine optimalisatie

Als mensen een product of dienst willen aanschaffen kijken ze namelijk vaak  op Google. De meeste mensen kijken hierbij niet verder dan de eerste pagina. Met onze nieuwe goedkope zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat je website beter vindbaar is in onder andere Google.

Wat bepaalt jouw Google positie?
Nadat de webpagina’s op het internet zijn bekeken door Google worden ze gerangschikt. Het algoritme van Google beslist aan de hand van veel factoren welke pagina’s het relevantst zijn. Hieronder een aantal voorbeelden van de factoren:

  • Titel van een pagina
  • Tussenkopjes
  • Gebruik van synoniemen
  • Gebruik van heading tags
  • Personalisatie
  • Het aantal relevante links van andere websites

Unieke content
Het belangrijkste is wellicht de unieke en waardevolle content van de pagina. De inhoud van jouw website moet relevant en van waarde zijn voor de bezoeker. Je doelgroep is immers op zoek naar informatie die aansluit bij de gebruikte zoektermen, dus het is belangrijk dat de informatie op jouw pagina hierop aansluit.

Goedkope zoekmachine optimalisatie Hulpstation
Wij helpen je graag met het optimaliseren van je website voor Google. Het is belangrijk dat potentiële klanten als eerst terechtkomen op jouw website. Zo kunnen we je helpen bij het geven van een flinke boost van de website, geven we  tips om de SEO te verbeteren en schrijven we SEO-gerichte teksten. Wanneer we een duidelijk beeld hebben van de prestaties van jouw website beginnen we met het maken van aanpassingen. De website zal perfect worden ingericht, teksten zijn SEO gericht geschreven en interne links worden aangepast. Dit is een goede basis om jouw website hoger in Google te krijgen.

Wil jij meer bezoekers aantrekken op jouw webpagina? Vraag dan nu naar onze SEO dienst en wij helpen jou graag! Voor verdere vragen kun je natuurlijk altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Computerlessen aan huis – bij jou in de buurt

Heb je meer of vaker begeleiding nodig? Hulpstation.nl biedt lessen aan over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld hoe je zelf je computer kunt optimaliseren of hoe je een eigen Cloud kunt opzetten en gebruiken. Ook informeren we je over het gebruik van e-mail, het bewerken van foto’s en internetbankieren.

Bekijk ons beknopte cursusoverzicht hieronder door te klikken op het kopje ‘Overzicht van lessen’, wie weet staat er iets interessants voor je bij!