Computerstudent in Den Haag

Heb je hulp nodig bij het sneller maken van je computer of om een programma te installeren? Hulpstation.nl biedt diensten van ervaren ICT-studenten aan bij jou thuis om al je computerproblemen op te lossen. Of het nou gaat om een trage computer weer snel maken, het opschonen van je laptop of Macbook, het instellen van een programma of iets anders, wij van Hulpstation.nl staan voor jou klaar, 7 dagen per week en zelfs in de avond! Hulp nodig? Bel of chat dan voor een vrijblijvend advies! Of maak direct een afspraak.

ICT student in omgeving Den Haag

Doordat er voldoende studenten in omgeving Den Haag beschikbaar zijn om te helpen hoef je nooit lang te wachten. Wanneer je contact met ons hebt opgenomen voor een afspraak, dan kunnen we vaak dezelfde dag nog een student langs huis laten komen om te helpen. Zo worden de meeste problemen nog op dezelfde dag opgelost! Hoe snel je precies geholpen zal worden kun je het best aan jouw contactpersoon navragen wanneer je contact met ons opneemt.

Computerhulp aan huis door student in de ICT

Het is niet alleen een uitkomst voor jou dat iemand bij je thuis langs kan komen om computerproblemen op te lossen, maar het is ook een bijzondere ervaring voor de studenten. Zij kunnen kennis en vaardigheden in de praktijk toepassen. Dit betekent vakkundige hulp door ervaren studenten tegen een zeer scherpe prijs. Lees meer over de voordelen van een student aan huis in de tekst hieronder.

De studenten van Hulpstation.nl helpen je bij jouw computerproblemen. Bekijk hieronder een beknopt overzicht van onze diensten:
Onze studenten helpen je bij de meest pc problemen. Hieronder vindt je een beknopt overzicht van de computerhulp die wij bieden:

 

Wat zijn de tarieven voor de computerstudenten aan huis?

Geniet van voordelige prijzen dankzij de hulpdiensten van ICT-studenten. Onder ‘tarieven’ vind je de prijzen van hulp aan huis. Je bent niet verplicht om een lidmaatschap af te sluiten, maar dit is wel aan te raden. Als je eenmaal lid bent van Hulpstation.nl, dan kunnen we je nog voordeligere prijzen aanbieden!

Hoe zit het met de kosten?

Je hoeft nooit voorrijkosten te betalen, onze studenten wonen namelijk in de buurt zodat het pakken van de fiets ook een optie is. We willen onze computersevice graag betaalbaar houden. Daarom beschikken we ook niet over een 0900 nummer, omdat dit extra kosten maakt als je erheen belt.

Waarom een lidmaatschap nemen?

Als je kiest voor een lidmaatschap bij Hulpstation.nl krijg je vele voordelen. Zo krijg je tot wel

€8,- korting per uur, kun je kosteloos telefonisch advies aanvragen en je hebt een vast contactpersoon. Daarnaast krijg je ook nog eens een gratis computerbeveiliging ter waarde van maar liefst €50,-!

Lidmaatschap voordelen

Door een lidmaatschap te nemen worden je gegevens in ons systeem opgenomen. Hierdoor zal contact nog soepeler verlopen. Het verleden van je pc reparaties staan al bij ons in het systeem. Door de historie netjes op orde te houden kunnen wij het serviceniveau verhogen. Overweeg daarom zeker een lidmaatschap!

Contact opnemen

Mocht je nog vragen hebben over je computer, laptop of ander soort device? Of wil je gewoonweg een afspraak maken? Bel dan naar 085 401 93 66. Ook kun je ook ons contactformulier invullen, waarbij wij zo spoedig mogelijk zullen reageren op je bericht. Voor spoedklussen kun je beter telefonisch contact met ons opnemen.

Solliciteren bij Hulpstation Den Haag

Bij Hulpstation.nl wordt vakkundige computerhulp aan huis aangeboden in omgeving Den Haag. De service bestaat uit een groot netwerk van ervaren studenten in de ICT. Hierdoor is er altijd iemand in de buurt om te helpen! Dankzij onze optie om hulp op afstand te leveren kunnen problemen vaak nog op dezelfde dag worden opgelost. Wil jij ook graag meer ervaring opdoen omtrent computerreparaties en mensen uit de brand helpen? Solliciteer dan via ons formulier.

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen