Computerstudent Noord-Holland

PC Hulp in Noord-Holland

Heb je problemen bij het opschonen van je computer? Of is je Macbook of laptop erg traag geworden? Wij helpen je graag uit de brand! Onze computerstudenten in Noord-Holland bieden hulp aan huis aan om je computerproblemen te verhelpen. We zijn 7 dagen per week geopend, ook in de avonduren. Heb jij computerhulp nodig? Bel of chat dan voor een vrijblijvend advies, of plan direct een afspraak in!

Computerstudenten Noord-Holland

Bij Hulpstation is de computerhulp nooit ver weg, er woont altijd wel een ICT-student bij jou in de buurt. Daarom hoef je nooit lang te wachten en kunnen jouw pc problemen vaak nog op dezelfde dag worden verholpen!

Computerhulp aan huis in omgeving Noord-Holland

Daarnaast is het voor onze ICT-studenten een kans om de kennis en vaardigheden die zij op school hebben geleerd te kunnen toepassen in de praktijk. Dit betekent vakkundige hulp voor jou tegen zeer scherpe prijzen. Lees hieronder verder waarom het hebben van een hulpstudent aan huis voordelig en fijn is.

 

In deze lijst staan beknopt een aantal diensten waarbij onze computerstudenten je graag verderhelpen:

 

 

De prijzen voor PC hulp aan huis

Doordat wij samenwerken met ICT-studenten kun jij van voordelige prijzen genieten. De studenten wonen doorgaans in de buurt waardoor zij de fiets in plaats van de auto kunnen pakken. Onder ‘Tarieven’ kun je de exacte prijzen terugvinden. Daarnaast houden wij onze service graag betaalbaar en hoef je dus nooit voorrijkosten te betalen. Tevens beschikken wij niet over een 0900 nummer omdat dit extra kosten tijdens het bellen meebrengt.

Nog meer voordelen met ons lidmaatschap

Bij computerhulp aan huis kun je er ook voor kiezen een Hulpstation lidmaatschap af te sluiten. Geniet van de vele voordelen zoals tot wel €8,- korting per uur, kosteloos telefonisch advies bij vragen en een vast contactpersoon. Tot slot krijg je een antivirusscanner ter waarde van €50,- euro cadeau!

Contact

Heb je nog prangende vragen met betrekking tot je computer, Macbook, tablet of een ander device? Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 085 401 93 66 of vul ons contactformulier in als je dat prettiger vindt. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en een afspraak met je inplannen.

Solliciteren bij Hulpstation.nl Noord-Holland

Bij Hulpstation is er een groot netwerk van computerstudenten beschikbaar om jou te helpen. Heb jij zelf affiniteit met computers en heb je een ICT-opleiding gevolgd? Vind je het leuk om mensen te helpen met hun PC problemen en je kennis in de praktijk toe te passen? Solliciteer dan direct via ons formulier!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen