Computerstudent Noord-Brabant

Computerhulp in Noord-Brabant

Heb jij hulp nodig bij je computerproblemen? Schakel dan één van onze computerstudenten in! Wij helpen je graag bij het opschonen van je PC, het sneller maken van je draadloze netwerk en nog veel meer zaken. Hulpstation.nl biedt 7 dagen per week hulp aan, ook in de avond. Bel voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor directe hulp!

ICT-student helpt jou in Noord-Brabant

In Noord-Brabant hoef je nooit lang op computerhulp te wachten. Dit komt doordat er veel ICT-studenten woonachtig zijn in Noord-Brabant. Zodra je contact met ons opneemt voor een afspraak, kun je vaak nog op dezelfde dag worden geholpen! Hoe snel dit precies zal zijn kun je het best navragen aan je contactpersoon als je contact met ons opneemt.

PC hulp aan huis door computerstudenten

Het is voor onze computerstudenten een mooie kans om de opgedane kennis en vaardigheden toe te kunnen passen in dde praktijk. Hierdoor ontvang jij vakkundige service tegen voordelige prijzen. Een student aan huis kent vele voordelen, lees hieronder verder om te ontdekken wat deze voordelen zijn.

 

Een beknopte lijst van de computerdiensten die onze computerstudenten bieden:

 

 

Kosten computerservice aan huis

Wij houden onze service graag betaalbaar, daarom betaal je bij ons nooit voorrijkosten en geniet je van scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij geen 0900 nummer aangezien dit vaak veel extra kosten meebrengt tijdens het bellen. De exacte prijzen voor de computerdiensten kun je terugvinden onder het kopje ‘Tarieven’.  

Voordelen krijgen met lidmaatschap

Met een lidmaatschap bij Hulpstation.nl geniet je van veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan flinke kortingen per uur, gratis advies per telefoon en een vast contactpersoon. Hierdoor word je niet telkens door een ander persoon te woord gestaan, wat vaak als vervelend ervaren kan worden. Bovendien zijn jouw gegevens opgeslagen waardoor wij de historie van je reparaties kunnen terugzien en wij een nog betere service kunnen leveren. Tot slot krijg je bij een lidmaatschap ook nog eens beveiliging cadeau ter waarde van €50,-!

Contact

Heb je nog vragen over je computer, tablet of Macbook? Je kunt altijd een afspraak met ons maken door te bellen naar het nummer 085 401 93 66. Of als je dat prettiger vindt kun je ervoor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Bij spoedklussen raden we aan om telefonisch contact op te nemen.

Solliciteren computerstudent

Zou jij graag je kennis en vaardigheden willen toepassen in de praktijk? Dat kan! Kom werken bij Hulpstation.nl en vul ons formulier direct in!

Maak een afspraak Bekijk de tarieven Bekijk de lidmaatschappen